DENSO® Verte este o bandă anti-coroziune cu aplicare la rece pe bază de petrolatum, în conformitate cu EN12068, îndeplinind standardele MBAA023 și BAA023 ale Gaz Reseau Distribution France (GRDF).

DENSO® Verte este format dintr-un suport nețesut de polipropilenă impregnată, învelit pe ambele părți cu un mastic din petrolatum pentru prevenirea coroziunii. Banda este stabilizata cu aditivi de polimer și minerale, ceea ce înseamnă că poate fi utilizata la temperaturi de la -50°C (+58°F) până la +50°C (+122°F).

DENSO®-Verte: Industrii și soluții

DENSO®-Verte este utilizat în principal pentru prevenirea coroziunii pe componente de construcții metalice cu forme complicate sau suprafețe neuniforme în conducte și în construcția stațiilor electrice și a stațiilor de conducte, de exemplu de către Alstom în Franța. DENSO®-Verte și-a dovedit chiar caracteristicile inovatoare în aplicații mai puțin obișnuite, inclusiv utilizarea ca strat de izolare galvanică, ca sigiliu temporar pentru repararea scurgerilor în conductele de joasă presiune sau pentru prevenirea coroziunii pe piese metalice sau sisteme de conducte încorporate în beton sau sapa.